Saturday, August 11, 2012

6.8.12



Ne mulasszátok el élni az életet2012. augusztus 06.

A Merkúr egyenesen halad augusztus 8-án

Copyright © 2012 Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/ All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] Weave the Web – Don’t Miss Out on Living Life – 6 Aug 2012 – White Wolf Journeys


Életünk mindennapi kihívásai hányunkat halmoz el, és borít be a bizonytalanság nyugtalan érzésével? Az elmúlt három hét Merkúr retrográd ciklusa mindenkit bepörgetett a káosz érzelmi tócsájába. Felhozta félelmeinket és bizonytalanságainkat, fel nem oldott indulatainkat.

Ahogy az emberiség teljesen kifejlődik abba, hogy e millennium Új Valóságának „Új Energia Emberiévé” váljanak, számos változásra van szükség az emberi DNS-ben. A bolygó e hatalmas energiaváltásai / energiaváltozásai megkönnyítik majd létélményünkből a kétely régi mintáinak felszínre hozatalát, ahogy megközelítjük az időt e hatalmas kísérlet befejezéséhez. Feltétlenül egyesítenünk kell az összes „adományt / ajándékot” valódi lényünk szívébe, melyet összegyűjtöttünk kalandjaink ösvénye mentén a kettősségben. A nagyszerű bölcsesség, érettség, mesterség egésze az, melyet elnyertünk. Utunk bölcsessége ez, mialatt az elkülönülés és kettősség káprázata [illúziója] magával ragadott minket.

Mivel a Merkúr egyenesen halad augusztus 8-án, van lehetőségünk az új ötletek elfogadására, beleértve a belső birodalmaktól való iránymutatást is. Ma reggel egy élénk álomból ébredtem, melyet meg akarok veletek osztani, hiszen én is éreztem ugyanannak a bizonytalanságnak a nyugtalanító érzetét. Ingerlékenynek, izgatottnak éreztem magam, és minden napról úgy találtam, hogy egy lehetőség számomra, hogy ismét gyakoroljam a Mesteri mivoltot. Némely napokon jobb voltam a játszmában, mint a többi napon. Néhány nap szánalmasan kudarcot vallottam, azonban tudván, hogy ez a három hetes ciklus oly sok lehetőséget ajánl fel számunkra a változáshoz, a tőlem telhető legjobbat tettem meg. Az áttekintés e ciklusával, ez majd felhozza az elárultság, ítélkezés, megbántódás és félelem érzéseit. Filozófiám erre vonatkozóan… ha kedden ez felzaklat, mindig van szerda. Hibáztathatom magam, és visszacsúszhatok a félelembe… vagy haladhatok az élettel. Azt választom, hogy élem az életet, és élvezem annak minden pillanatát.

Emlékeznünk kell, hogy mindnyájunk számára fontos az, hogy a vénuszi minőség kifejezései legyünk, melyet a Vénusz tranzit óta ajándékoztak nekünk. Ezek a minőségek: a szépség, alkotóképesség [kreativitás], egyensúly, belső béke, összhang [harmónia], türelem és szeretet. Ha minden reggel felébredünk, és a hála szívével mondunk köszönetet mindenért, amink van, ha arra összpontosítunk, amit teremtünk, egyszerűen mondjátok: „mutasd meg… vezess engem azt illetően, hogyan tudom behozni a vénuszi minőségeket a világba, akkor támogatni fognak és utat mutatnak nekünk. A csodák majd elkezdenek megtörténni, amint emlékszünk arra, kik vagyunk. A fény kifejezésre juttatásai vagyunk, akik egy emberi élményt választottak az átmenet és változás egy elképesztő korában. Folyamatosan rezgünk az információ egy mezején, és mi választjuk meg, melyik információt visszük be tudatunkba. Az aggódás és kétely gondolatait választjuk, vagy azt választjuk, hogy a teremtés, összhang, egyensúly, szépség és szeretet vénuszi minőségeinek gondolatait válogatjuk ki. Ez tőlünk függ.

Az álom, ami oly mély értelmű volt számomra, a következő. Egy szobában ülve találtam magam, ahol sok ember fürkészően figyelte az előadó által megosztott információt. A bemutatás közepén, a szónok kijelentette, most szeretne beszélni a születésszabályozás és az óvszerek témájáról. Nagy sóhajtás volt, és az egyik résztvevő a hallgatóságból bejelentette, hogy kényelmetlen neki ez a téma. Ez ellenkezik hitrendszerével, és vallásos hitével. Kérte, hogy ezt a témát ne vitassák meg. A tanítóról látszott, hogy zavart tekintettel hátradől, és képtelen válaszolni. Éreztem magam felállni, és megszólítottam ezt a nőt, mondván: „tisztelem hited, és véleményed, azonban vannak mások ebben a szobában, akik talán azt választják, hogy meghallgassák ezt az előadást. Ha kényelmetlenül érzed magad, egyszerűen ösztönözlek, hogy távozz ebből a szobából, így a többiek meghallgathatják az információt.”

A nő most meglehetősen felháborodottan, semmit sem szólt, azonban nem távozott, ezzel a körülötte lévőket egészen nyugtalanná téve. Ismét hallottam magam mondani: „ha ez nyugtalanít téged, vagy bárki mást, ismételten felhívlak benneteket, hogy hagyjátok el a szobát, míg az előadás e része be nem fejeződik.”

A nő és sokan mások a szobában most a távozást választották, és az előadás folytatódott. Éreztem magam méregbe gurulni, hogy ezek az egyének olyan ítélkezők, vagy félelemmel telik voltak az előadástól… és utána tetten értem magam. Abban a pillanatban kimozdultam abból, hogy a helyzetet a szeretet szemével lássam, és most a helyzetet az ítélkezés szemén keresztül szemléltem. Gondolkodtam e bizonyos téma jelképiségén [szimbolikáján] – születésszabályozás, óvszerek, fogamzásgátlás, és felismertem, hogy ez mindaz, melyről ez a Merkúr retrográd szól. Egy lehetőség, hogy újra felkeressük a régi emlékeket, félelmeket, kételyeket, ítélkezéseket, helyzeteket és egyéneket, melyek utunk részei voltak, és kiigazítást végezzünk ahhoz, hogyan vizsgáljuk meg a helyzetet, és valami újnak adjunk életet. Az óvszerek és a születésszabályozás képviselt egy védőpajzs ráhelyezését az új gondolatokra, valamint egy visszautasítást, hogy múltunkra új szemmel tekintsünk. Ha másképpen szemléljük múltbéli élményeinket, új kezdeteknek adhatunk életet, új lehetőségeknek, és természetesen új kapcsolatoknak. Ha áttekinthetjük életünkben az időt, ahol egy negatív megjegyzést befogadtunk, és megengedtünk, hogy megszabja, hogyan lássuk a világot, vagy magunkat, első alkalommal, mikor magunkat összehasonlítottuk másokkal, és kevesebbnek, és értéktelenebbnek [méltatlanabbnak / érdemtelenebbnek] éreztük, akkor adhatunk életet egy új gondolatformának… MÉLTÓ VAGYOK és VAN ÉRTÉKEM. Ez hozhat létre egy új lehetőséget, vagy egy új kapcsolatot. Ha egy régi sérelmet, vagy csalódottságot vizsgálunk meg, ahol van egy tudatalatti gondolatunk, hogy a kapcsolat azonos jelentésű [szinonim] a csalódottsággal és szívfájdalommal, átalakíthatjuk ezt az érzelmet, és életet adhatunk egy nyílt szívnek, mely készen áll megtapasztalni a szeretetet és társas viszonyt. MEGÉRDEMLEM A SZERETETET, MERT ÉN A SZERETET EGY KIFEJEZÉSRE JUTTATÁSA VAGYOK.

Mi mind a félelem, ítélkezés és kétely szemén keresztül szemléltük a világot az elmúlt három hét során, azonban a szerda jön, a Merkúr egyenesen halad, és van lehetőségünk életet adni bárminek és mindennek. Van lehetőségünk megbocsátani, és továbblépni a bűntudat és neheztelés / sértettség terhe nélkül.

Augusztus 7-én, az Ikrek csillagképből kiszárnyal az érzékeny, család-orientált Rák csillagképbe, ahol a szeretet bolygója teremt otthont magának majd az elkövetkező hónapban. A Vénusz erősíti a romantikát, összejövetelt, és egyszerűen az élet élvezését. A következő nap a Merkúr egyenesen halad. Azt választom, hogy mindarra összpontosítok, amit szeretnék a szeretet szemén keresztül létrehozni, és kimosom a múltat. Ennek megtételéhez himalájai sós fürdőt fogok venni. A víz az érzelmek eleme, a szeretet szülőháza. A meleg víz és egy csésze himalájai só egyesülése ugyanazt a rezgéses frekvenciát alkotja meg, mint a magzatvíz, így felfrissülök az anyaföld és az isteni anya istennő méhén belül, hogy emlékezzek arra, aki ÉN VAGYOK. Egy víz bolygón élő víz lények vagyunk, és a víz egy csatorna a gondolatok és érzelmek közvetítéséhez. Összpontosítani fogok mindarra, amit létre akarok hozni a Merkúr előrehaladó mozgásával, és felkészülök a csodálatos Vénusz teliholdra, mely augusztus 31-én következik be. Azok számára, akik nem rendelkeznek fürdőkáddal: előkészíthettek meleg vizet egy vödörben tengeri sóval, és mialatt zuhanyoztok, egyszerűen a fejetekre önthetitek. Belehelyezve a szándékot, hogy a múltat elmossátok. Augusztus végén a telihold szintén egy Kék Hold lesz, ezt még hathatósabbá téve. További részleteket fogok küldeni arról, hogyan dolgozzatok ezzel a bámulatos teliholddal, amit az elkövetkező hónapban élünk át.

Közületek azok számára, akik meg szeretnék érteni, hogyan dolgozzanak a vénuszi minőségekkel, hogy ezt a végső igazodást megtegyétek azért, hogy átváltsátok életeteket abba az álomba, melyet élni óhajtotok, meg fogom osztani ezeket az eszközöket az egynapos szemináriumon Svájcban, szeptember 8-án. [Csupán egy emlékeztető: regisztrálnotok kell legkésőbb augusztus 15-ig Karin Wolf-nál.] Ez egy lehetőséget fog biztosítani, hogy:

Felfedezzétek, hogyan mozduljatok ki a lineáris időből, mely feszültséget [stresszt] idéz elő, és lecsillapítja az emberi lelket egy függőleges [vertikális] időre, ahogy újra Helyreállítja kapcsolatotokat az Isteni Forrással, a teremtő lehetőség [potenciál] helyével, és az üdvösség forrásával.

Újra felébresszétek teljes lehetőségeteket [potenciálotokat]

Újragondoljátok és újratervezzétek életetek ösvényét, ahogy Újjászülettek egy egészséges és teljes testi templomba. A kristály éneklő tálak gyógyító rezgésének megtapasztalása az egyensúly helyreállításához.

Megtanuljatok átnavigálni a személyes érzelmi káoszotokon, mialatt elmozdultok az egységbe a természet világával való megújult szövetséggel. Egy lehetőség, hogy újra meghatározzátok életetek célját, ahogy meghozzátok ezt a végső hangolást, hogy igazodjatok álmotokhoz.

Meggyógyítsátok a múlt végső maradványait, ahogy Újraírjátok sorsotokat.

Megtapasztaljátok Isteni férfi és isteni női lényegetek alkímiai egyesülését, ahogy az andara kristályon belül utaztok, összekapcsolódva a lemuriai bölcsességgel. Az andarát, mely az éteri porból teremtetett, valaha az ősi egyiptomiak használták a tudatosság felemelkedettebb szintjeinek eléréséhez. Az ember az andarával a gyógyító tulajdonságait megtapasztalja, mely segít az egyénnek összekapcsolódni a megértés helyével, és a mély belső békével azáltal, hogy a tudó szívet és a gondolkodó elmét kiigazítja.

Hasonlóan egy galaktikus számítógéphez, az obszidián kő lény újrakalibrálja [újra hitelesíti] belső időzítéseteket, azért, hogy az egyén előreléphessen, tökéletes összhangban a tisztasággal és a bizalommal, ahogy ismeretlen területre navigáltok múltatok átalakításában, elhozva az egyén életének ösvényének mély megértését.

Újra megalapítsátok a szövetséget az emberi világ és a látatlan világ között.

(Egyéni ülések elérhetőek szeptember 6-tól 10-ig Zürichben. Kérlek, vedd fel a kapcsolatot Karin Wolf-fal a karin.wolf[kukac]sunrise.ch e-mail címen, ha szeretnél kérni időpontot. Ez lesz az egyetlen látogatásom Svájcban ebben az évben.)

Adjátok meg magatoknak az engedélyt, hogy megengedjétek másoknak saját útjukat járni, és összpontosítsatok a sajátotokéra azáltal, hogy mindenkit és mindent a szeretet szemén keresztül szemléltek. Vegyetek egy mély lélegzetet… térjetek vissza az élet élésének vállalkozásába megbánás / sajnálat, neheztelés, ítélkezés, félelem, hiány, veszteség és aggódás nélkül. Adjatok életet bárminek és mindennek, amire vágytok, és összpontosítsatok az élet örömére. Ne hagyjátok, hogy elmenjen mellettetek!

Varázslatot kívánok nektek!


Szeretet és szivárványok:

Robbyne
Fehér Farkas Utazásai – White Wolf Journeys - http://www.whitewolfjourneys.com/



Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

http://fenytevo.blogspot.com/



Copyright © 2012 Robbyne http://www.whitewolfjourneys.com/

 All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] – Lemásolhatjátok és terjeszthetitek ezt az anyagot, feltéve, hogy nem változtatjátok meg semmilyen módon, kereskedelmi / jövedelemszerzési célokra nem használjátok fel, a tartalom teljes marad, és tartalmazza ezt a szerzői jogi közlést.

Translator: Clarissa

No comments:

Post a Comment