Tuesday, July 24, 2012

24.7.12ÖNMAGUNK ÖLELÉSE

Sananda üzenete

2012. július 24.
Szeretett Mestereim! Legteljesebb fényemben üdvözöllek benneteket, melyet felismerhetitek önmagatokban, a Szív valóságában. Ez a nap lényetek legbelsőbb mélységeiről szól és kitér a földi síkon lévő Önmagatokra (lényetekre).
Egy rég várt folyamat (fejlődés) történik, amikor is a Fény visszatér Önmagába, megújítva és meggyógyítva azt, ami úgy tűnt, hogy elveszett, megszakadt, megsérült. Visszatér abba, ahol minden teljes és egész és együtt rezeg (vibrál) a Szeretettel. Ez mindenkor egy folyamat, az Átalakuló Energia - a Fény - folyamata, ami újrakódolja és mindig kifejezi a mi Teremtőnk, azaz a Szeretet és Fény Örökkévalóságát. Épp úgy, ahogy a saját Fényének egyes részei látszólag a létezés sötétebb oldalán és a tapasztalatszerzésre alkalmas helyeken vannak, mindig vannak olyanok is, akik nagy Szeretetükkel szívből jövő gondoskodást nyújtanak másoknak és megosztják azt a kicsit is, amijük van csupán azon tapasztalás kedvéért, ami később őket gazdagítja. Ők a megtestesült Fény Valósága (igazsága): ők azok, akik utat mutatnak az emberiségnek.
Muszáj nekik szegénynek lenniük annak érdekében, hogy másokat meg tudjanak ajándékozni? Valójában nem: az egész Teremtett világon (Teremtésben) nincs egy olyan hely sem, ahol Önmagánál kevesebbnek kell lennie a léleknek ilyen módon. Ennek a dimenziónak az a jellemzője (szerkezete) és meghatározója, hogy két pólusa van. Egyeseknek gazdagság nélkül kell élniük itt az anyagi világban és (azért, hogy) a jutalmukat a Mennyországban kapják majd meg. Ezért azt mondom nektek: tegyétek félre az efféle képzeletet és engedjétek azt, hogy a szívetek igazsága bennetek növekedjen. Ha segíthetnétek másoknak, vajon ilyen utat választanátok Önmagatok számára? Nemet mondok minden ehhez hasonló nézetre és meggyőződésre.
Mégis úgy van, hogy ahol valaki szabad akaratárból segít a másiknak – még ha ez egy kis segítség is – a Teremtő – az ő nagy Szeretete miatt – mindig kiegészíti a hiányosságot. Ilyen az a nagy Szeretet, melyet kivétel nélkül, minden egyes napon érezhetsz; a szívbéli szeretet Fénye saját maga létezésének szépségét ünnepli. Ez a Nagy Szeretet ösvénye; becsüld meg úgy Önmagad, ahogy mást megbecsülnél, és meglesz az egyensúly ebben a folyamatban (fejlődésben). Aki nem becsül meg másokat, nem érzi sem a létezés, sem más dolgok adta kellemes érzést: ne figyelj rájuk; majd eljön az az idő, hogy a szereteteddel meg tudod őket becsülni.
Ez az időszak a Földön a Fény minden formájának és folyamatának nagy átrendeződés időszaka. Ezt nem lehet egyszerűbben meghatározni, mint a következő módon: a szeretet kifejezésmódjai (a szeretet szándéka, a szeretet útjainak az egység szolgálatát önerőből megteremtő módjai) kiterjesztik a fényed magasabb valóságok központja felé. Ha a szeretet-energiádat arra irányítod, ami előtted van, az átalakítja önmagát egy új tapasztalásba, ahol fokozottabb a Szeretet a celluláris (sejtszintű) emlékekben és a Teremtő Szeretete szívének fényében – majd visszatér hozzád, Teremtőnk emberi megjelenési formájába.
Ő, akit ti Istennek, Buddhának vagy Allahnak, stb neveztek, csak egy része a Teremtőnk Fényének teljes megjelenésének (kifejeződésének) ezen a síkon. Ez egy olyan dicsőség, mely előled el van rejtve; és ez megjelenik az Emberi Fényben, hogy megossza újra az ismereteit a szeretetről és arról, hogy ami elveszett az újra visszatért és örülünk neki. Ez örökre így lesz: nincs egy pici rész sem, amelyet a szeretet nem ismer, és megjeleníti saját Fényét hogy helyre tegye, kiegyenlítse és egyszerűen a saját szeretetében megtartsa mindazt, mely akár gondolattal vagy látszólagos körülmények alapján olyan irányt (ösvényt) választ, mely által kimarad az egységes Szeretetből.
Bízz abban, hogy ismered Isteni Tervet, hiszen az erőteljesen szól benned. Bízz ugyanúgy azok szeretetében, akik körülvesznek téged (angyalokban, a vezetőidben, bennünk, akik szolgálunk a Tanítók Birodalmából, mindannyiunkban, akik egységesítve vagyunk a saját középpontunkban, valójában sokan másokkal együtt) annak érdekében, hogy a központosított (fókuszált) gondolat valóságának síkján elő tudd hozni a gondolataid új erejét, melyeket te szívesen választasz a nagyobb szeretet útjának és amelyekhez többé már nem ragaszkodsz a létezés ösvényein – olyanok, melyek alázatosak, melyek másokat megbecsülnek feláldozva önmagukat. Ezen folyamat (fejlődés) miatt a fényed csökkenhet, megfogyatkozhat, melyet a felsőbbrendű éned képes lesz újra megemelni.
Vannak saját feladatok is, amelyeket teljesíteni kell a Szereteted és Fényed kapcsán (rendszerében), és mindig fedezd fel azt, hogy a te szeretetedben létrehozza (megteremti) azt, amit akarsz. Ez sokkal könnyebb lesz az elkövetkezendő időkben, mikor is a kapcsolatod a tudatoddal sokkal teljesebb lesz és képes leszel együtt értelmezni a helyzeteket, nézeteket, a létezés újabb módjait (útjait). Ezek nem csak téged szolgálnak, de a nagyobb egységet is és csatlakoznak a lelkedben lévő szeretet ismeretéhez, önmagad tiszteletéhez és megbecsüléséhez. Te szintén Teremtőnk szeretetének egy megnyilvánulási formája vagy ugyanúgy, ahogy én is az vagyok.
Ahogy ezen az úton kéz az kézben együtt haladunk, mindig lesznek olyan helyek, ahol a szeretet erősebb, sokkal tisztábban hallhatóbb és érzékelhetőbb és lesznek olyan helyek is a szeretet ösvényén, ahol nehézségek akadnak a tisztánlátásban (ítélőképességben). A lélek belsejében, Önmagunk belsejében nincs ilyen megtévesztés. A tested és a lényed már tudja és érti azt, ami megfelelő, és mi az, ami nem. És van egy részed, mely tartalmazza a fájdalmat és megtévesztést a sejtszintű emlékezetben és a lényed szerkezetében. Ezzel a részeddel nagyon sok ideig éltél. Most itt a gyógyulás, integráció (egyesülés) ideje, és annak ideje is, hogy lehetővé tedd az énednek a magasabb szinten történő befogadását a szeretet benned lévő erejét. Minden kedvezőbb lesz, minden összehangolódik a szív ezen vállalkozásával és kalandjával.
Sose feledd, mi ugyanazon Fényből valók vagyunk: egy óriási szívközpontból származunk, ami maga a Szeretet. Így mondanám: legyél ott, ahol szeretnél és engedd a annak a szépségét Ami Vagy kifejeződni önmagában, mert ez örömöt, szeretetet, békét, nagyobb tudatosságot, nagyobb bölcsességet hoz és ezek tapasztalatokból származnak, drágáim. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy az Édenkertet újra megteremtsétek, még akkor is, ha ez még a Földön van. Valójában van néhány hely a Földön, ahol néhányan valamilyen okból ott tartózkodnak: vannak olyan helyek, ahol a egyénnek nagy ereje van és vannak köztes állapotok. Válaszd azt, aminek elemei már megvannak az ön-megerősítésedben (nem a kifizetendő számlákban, hanem) a szeretetben, melyet megkaphatsz ott, ahol szeretnél tartózkodni. A mostani választásaid magas szinten határozzák meg a fejlődésedet…

Figyelj a belső tudatosságodra, mindenre, ami Te Vagy, és találd meg ezen a síkon a lelked fényének szeretetét, mely teljes szépségében jelen van.
Köszönöm a szereteted és mindent, ami Vagy. A Földön élni ezekben az időkben valóban nagy élmény (ölelő); köszönöm a szereteted.
És ez így van.

Drága szívbéli barátaim! Mindannyian érzékeljük, hogy körülöttünk változások mennek végbe, melyek egész hirtelen is megjelenhetnek akkor, mikor nem sok dolog tűnik hosszútávúnak tágabb értelemben… így történt velem is :)
Augusztusban lépéseket tettem annak érdekében, hogy nyilvánosságra hozzam az utolsó két „Gyógyító Esték Sanadával” tervezetét, hogy mielőbb Észak Queensland-be utazthassak egy csodálatos Fénnyel való kapcsolatteremtés miatt.

Úgy érzem, hogy az útjaink az elkövetkezendő időkben egyesülni fognak… nagy változás történt abban, amire azt hittem, hogy az utazásom lesz, azonban tudom, hogy ezt egy csodálatos ajándékként kaptam, így az utazásom új utakra terelődött : ) Sananda biztosított arról, hogy a munkánk még erőteljesebben fog folytatódni így ezzel vagyok eltelve (ezzel áramlok) mivel ez egy hihetetlen áldás számomra : )
Valószínűleg szeptemberben újra Sydney-ben leszek, majd egy rövid időt Uluru-ban töltök szeptemberben a „Fény Ezüst Szárnyú Istennői”-vel (Goddesses of the Silver Wings of Light) és a Honolulu Fénytemplom-tól Kahu Fred Sterling-gel, hogy megtartsunk ott közösen egy hihetetlen szertartást, mely során elengedjük azokat az energiákat, melyek Ausztráliát és Földanyát a harmadik dimenzióban tartják. További információ megtalálható a http://www.silverwingsoflight.com honlapon; sok módon lehet részt venni a szertartáson, ahova 900 résztvevőt keresnek azért, hogy az energia-átadás valóban megtörténjen, ezért ha téged is érdekel, kérlek, tarts velünk és terjeszd ezt minél szélesebb körben :)
Kahu Szeptemberben Sydneyben tartja a Szignál Sejt Gyógymód (Signature Cell Healing) tanfolyam 1-es és 2-tes szintjét… ez egy valóban nagyszerű módja a gyógyításnak – tudod, egy rövid ideig az én listámon is szerepelt; és ez az , melyet sok éve én is használok :)
Közzéteszem – vasárnap kivételével - a „Sananda napi üzenetei”-t egy hírlevélben és kérlek, szólj, ha te is szeretnél felíratkozni… A Facebook nem működik túl jól, mert valamilyen okból sokszor nem akkor engedi elküldeni Sananda oldaláról az üzeneteket, amikor szeretném, hanem csak később… Ezeket az üzeneteket szintén közzéteszem a honlapomon, így megtalálhatod ott is, ha szeretnéd – bár néha ott is problémák vannak az elküldéssel, titokzatos történések miatt :) Ilyen az élet…
Bízom abban, hogy minden csodásan áramlik hozzád a virágzás és átalakulás ezen nagyszerű idejében, amikor is a szeretetre összpontosítunk és élvezzük a földi lét bámulatos idejét :) A következő alkalomig szeretetet és áldást küldök a szeretet minden egyes hullámán.
Fordította/Transleted by: Vénusz
Takeli MMagdalen
Channel
Signature Cell Healer
Private Sessions available
http://takeli.com
Ph +61 417 941 905 (International)
Ph 0417 941 905 (Australia)
Skype takeli7

Translator: Vénusz

No comments:

Post a Comment