Thursday, July 26, 2012

26.7.12Mai cikkem a „Tudatos Élet Hírei”-ből
Küldte: Raney 2012. július 26-án
A mai cikkem „Tanácsok a rezgésszámod növeléséhez” kiemelt cikk a Tudatos Élet Hírei-ben: http://consciouslifenews.com/suggestions-raising-vibration/1132502/

Elolvashatod itt is:
Tudatos Élet Hírei – Emeld meg rezgésszámod

Tanácsok a rezgésszámod növeléséhez
Az emberi élet mai, felgyorsult időszakában fontosabb, mint valaha, hogy figyelmet fordíts a saját rezgésedre. Figyelsz a fizikai testedre azzal, hogy tiszta és szerves ételeket fogyasztasz és pozitív energiával teli vizet iszol? Az elmédet örömteli gondolatok és ösztönző megerősítések töltik be? Az energiádat olyan tisztán tartod, ahogy csak lehet azzal, hogy őszintén, becsületesen élsz, nagylelkűen (elnézően) beszélsz, kifejezed a háládat, feltétel nélküli szeretetet sugárzol és megosztod a fényed a világgal?

Itt találsz néhány kiegészítő javaslatot rezgésszámod megemeléséhez, amit a víz fejlett és intelligens fajtái adnak, mint ahogy leírtam az új könyvemben is: “The Water Code—Unlocking the Truth Within” („ A vízbe zárt kód – a belső igazság felfedése”)

• Igyál sokkal több vizet, mint amennyit jelenleg iszol. Figyelj arra, hogy a napi átlagnál kétszer annyi vizet fogyassz. Így a méreganyagok gyorsabban elhagyják a szervezeted és felgyorsul a természetes fejlődési folyamatod.

• Energetizáld a vizet, amit iszol az üveg külsejére vagy a kristályvíz tartójára írt pozitív szavakkal, szakrális geometriai ábrákkal, gyönyörű színekkel és szeretettel teli képekkel. Helyezz egy tiszta, energetizált kristályt – mint például a rózsakvarc vagy ametiszt – a vizesüvegre. Adj hozzá természetes forrásból származó forrásvizet vagy üveges vizet. Helyezd a vizesüveged napsütötte helyre vagy oda, ahol a hold fénye éri (a telihold a legjobb) 72 órával a fogyasztás előtt. Ezt úgy hívjuk, hogy a víz „harmonizálása”.

• Tanulj a természettől. A természetnek története van. Olyan ősi eredete van, mint magának a Földnek. Emlékezz arra, hogy kik a valódi tanítóid. Több információ is elérhető számodra, csak tudnod kell, hol keresd. Kezdd azzal, hogy figyelsz a természetre. Tölts annyi időt, amennyit csak lehet csendes magányban, egy csodás környezetben.

• Kezdd el beilleszteni a szemmel nem látható dolgokról alkotott nézeteid a mindennapi életedbe. Ide tartozik az a teremtő erő, melyet az energia szándékos irányításával hozol létre. Kezdd a napod pozitív szavakkal és megerősítésekkel. Használd a képzeleted, vizualizáld (jelenítsd meg) a tökéletes napod. Idézz fel rendkívüli, csodálatos eseményeket az életedből és a világból. Légy az úttörője ennek a saját életedben és vezess másokat a saját példamutatásod által.

• A tested úgy lett megalkotva, hogy optimális vitalitás (életerő) állapotában létezzen. Őrizd meg a tested harmonikus zenei és vibrációs frekvenciák (hullámok) használatával. Ezt megteheted a testeden történő hangvillák használatával vagy felemelő frekvenciákra való odafigyeléssel. Ilyen például a szeretet frekvenciája, ami 528 Hz. Ez nemcsak a rezgésed emelésében segít, hanem abban is, hogy megőrizd fiatalos külsődet és egészséged. Kezdd azzal, hogy ezeket beépíted a mindennapjaidba. Ezzel nagyon hamar óriási tudsz elérni.

• Értsd meg, hogyan működik a tested energiaellátása. Az energia ételből, gondolatokból, érzelmekből és környezeti besugárzásokból származik. Ha nem megfelelő energiahordozót fogyasztunk, az olyan, mintha egy elektromos autó meghajtásához gázolajat használnánk. Egy testtől nem várható el a fejlődés, ha nem megfelelő üzemanyaggal látják el.

• Étrendedhez használj tiszta, rózsaszín Himalája sót. Próbálj meg egy kis sót tenni a vízbe, amit iszol vagy az ételhez, amit eszel és még a bőröd felszínére is. Az ionizált és a normál tengeri sónak más a rendeltetése, ezért légyszives, kerüld el, ha tudod. A tiszta Himalája só egy nagyon fontos energiavezető és a méreganyagoktól is megtisztít. Ahogy a testeden átmegy, felszívja és eltávolítja a sűrű energiákat. Végül segít megtartani téged egy mindent átható, magasabb rezgési frekvencián és így fizikai testedbe több fény jut.

• Állítsd meg a halál körforgását és engedd, hogy tested elhagyja a halál rezgése. Ez energetikailag összeegyeztethetetlen az élettel és a hosszan tartó létezéssel, valamint káros az egészségre és a jólétre. Válassz élő energiahordozót, tudj arról, hogy egy olyan jövő vár rád, ahol nem lesz szükség ételre az élet megtapasztalásához. Képes leszel fényen és vízen élni és ez nem lesz megterhelő számodra.

• Fogadd be a napfényt a vízen keresztül. Tölts naponta valamennyi időt azzal, hogy egyenesen a napból veszel fel információt, mert ez a legtisztább forrása a számodra is elérhető „híreknek”. Elméletileg ezt az információt akkor is megkaphatod, ha vízbe merülsz. Ez jelenthet egy napsütéses napon az óceánban vagy egy medencében történő úszást illetve fürdést vagy tusolást olyan helyen, ahol a Nap egyenesen rád süt. A víz elősegíti a tested értelmi részébe történő fényfelvételt.

• Tölts időt azzal, hogy lefekszel a Föld felszínére fekszel és energiát veszel fel tőle - így újra fel tudod tölteni a tested. Meglepődsz majd attól, milyen óriási előnyök származnak ettől a gyakorlattól.

• Ne feledd, hogy mindannyian össze vagyunk kötve és tudd, hogy ez tudományos szinten azt jelenti, hogy minden cselekedet és gondolat energetikailag össze van kapcsolva és hatással van minden létező élettapasztalatára. Próbáld meg elfogadni a személyes gondolataid és tapasztalataid társadalmi felelősségét.

• Fedezd fel a kimondott szavak hihetetlen nagy fontosságát és az óriási hatásukat a létezésed megtapasztalására.

• Kezdd el bevezetni életedbe a színterápiát érzelmi, fizikai, mentális és spirituális egészséged valamint a hosszú élet elérése érdekében. Értsd meg, hogy az agyad több szegmensből áll és hogy minden egyes rész fogékony (érzékeny) egy bizonyos színre. Egy bizonyos szín alkalmazása meg tudja gyógyítani és energetizálni tudja az agyat és megindítja a nem használt részek működését. Amíg folytatod utadat ezen az ösvényen meg fogod tapasztalni, hogy a tudomány jövője tekervényesen kapcsolódik a színterápiához. Ezt úgy hívjuk, hogy Színkoordináció és Gyógyítás.

• Szerezz tudást, tapasztalatot különböző gyakorlatok segítségével arról, milyen fontos a víz testeden történő átáramoltatása, a vízben való elmerülés, a hő, a tudatos szándék és a víz szájon át történő bevitele.
A vízzel kapcsolatos több információ és üzenet miatt olvasd el a legújabb könyvemet, melynek címe: “The Water Code—Unlocking the Truth Within” („ A vízbe zárt kód – a belső igazság felfedése”), mely kapható az Amazon.com oldalon és saját honlapomon: www.raineymariehighley.com

Fordította/Transleted by: Vénusz
http://consciouslifenews.com/suggestions-raising-vibration/1132502/
http://raineymariehighley.com/2012/07/check-out-my-article-in-todays-conscious-life-news/

Translator: Vénusz

Tuesday, July 24, 2012

24.7.12ÖNMAGUNK ÖLELÉSE

Sananda üzenete

2012. július 24.
Szeretett Mestereim! Legteljesebb fényemben üdvözöllek benneteket, melyet felismerhetitek önmagatokban, a Szív valóságában. Ez a nap lényetek legbelsőbb mélységeiről szól és kitér a földi síkon lévő Önmagatokra (lényetekre).
Egy rég várt folyamat (fejlődés) történik, amikor is a Fény visszatér Önmagába, megújítva és meggyógyítva azt, ami úgy tűnt, hogy elveszett, megszakadt, megsérült. Visszatér abba, ahol minden teljes és egész és együtt rezeg (vibrál) a Szeretettel. Ez mindenkor egy folyamat, az Átalakuló Energia - a Fény - folyamata, ami újrakódolja és mindig kifejezi a mi Teremtőnk, azaz a Szeretet és Fény Örökkévalóságát. Épp úgy, ahogy a saját Fényének egyes részei látszólag a létezés sötétebb oldalán és a tapasztalatszerzésre alkalmas helyeken vannak, mindig vannak olyanok is, akik nagy Szeretetükkel szívből jövő gondoskodást nyújtanak másoknak és megosztják azt a kicsit is, amijük van csupán azon tapasztalás kedvéért, ami később őket gazdagítja. Ők a megtestesült Fény Valósága (igazsága): ők azok, akik utat mutatnak az emberiségnek.
Muszáj nekik szegénynek lenniük annak érdekében, hogy másokat meg tudjanak ajándékozni? Valójában nem: az egész Teremtett világon (Teremtésben) nincs egy olyan hely sem, ahol Önmagánál kevesebbnek kell lennie a léleknek ilyen módon. Ennek a dimenziónak az a jellemzője (szerkezete) és meghatározója, hogy két pólusa van. Egyeseknek gazdagság nélkül kell élniük itt az anyagi világban és (azért, hogy) a jutalmukat a Mennyországban kapják majd meg. Ezért azt mondom nektek: tegyétek félre az efféle képzeletet és engedjétek azt, hogy a szívetek igazsága bennetek növekedjen. Ha segíthetnétek másoknak, vajon ilyen utat választanátok Önmagatok számára? Nemet mondok minden ehhez hasonló nézetre és meggyőződésre.
Mégis úgy van, hogy ahol valaki szabad akaratárból segít a másiknak – még ha ez egy kis segítség is – a Teremtő – az ő nagy Szeretete miatt – mindig kiegészíti a hiányosságot. Ilyen az a nagy Szeretet, melyet kivétel nélkül, minden egyes napon érezhetsz; a szívbéli szeretet Fénye saját maga létezésének szépségét ünnepli. Ez a Nagy Szeretet ösvénye; becsüld meg úgy Önmagad, ahogy mást megbecsülnél, és meglesz az egyensúly ebben a folyamatban (fejlődésben). Aki nem becsül meg másokat, nem érzi sem a létezés, sem más dolgok adta kellemes érzést: ne figyelj rájuk; majd eljön az az idő, hogy a szereteteddel meg tudod őket becsülni.
Ez az időszak a Földön a Fény minden formájának és folyamatának nagy átrendeződés időszaka. Ezt nem lehet egyszerűbben meghatározni, mint a következő módon: a szeretet kifejezésmódjai (a szeretet szándéka, a szeretet útjainak az egység szolgálatát önerőből megteremtő módjai) kiterjesztik a fényed magasabb valóságok központja felé. Ha a szeretet-energiádat arra irányítod, ami előtted van, az átalakítja önmagát egy új tapasztalásba, ahol fokozottabb a Szeretet a celluláris (sejtszintű) emlékekben és a Teremtő Szeretete szívének fényében – majd visszatér hozzád, Teremtőnk emberi megjelenési formájába.
Ő, akit ti Istennek, Buddhának vagy Allahnak, stb neveztek, csak egy része a Teremtőnk Fényének teljes megjelenésének (kifejeződésének) ezen a síkon. Ez egy olyan dicsőség, mely előled el van rejtve; és ez megjelenik az Emberi Fényben, hogy megossza újra az ismereteit a szeretetről és arról, hogy ami elveszett az újra visszatért és örülünk neki. Ez örökre így lesz: nincs egy pici rész sem, amelyet a szeretet nem ismer, és megjeleníti saját Fényét hogy helyre tegye, kiegyenlítse és egyszerűen a saját szeretetében megtartsa mindazt, mely akár gondolattal vagy látszólagos körülmények alapján olyan irányt (ösvényt) választ, mely által kimarad az egységes Szeretetből.
Bízz abban, hogy ismered Isteni Tervet, hiszen az erőteljesen szól benned. Bízz ugyanúgy azok szeretetében, akik körülvesznek téged (angyalokban, a vezetőidben, bennünk, akik szolgálunk a Tanítók Birodalmából, mindannyiunkban, akik egységesítve vagyunk a saját középpontunkban, valójában sokan másokkal együtt) annak érdekében, hogy a központosított (fókuszált) gondolat valóságának síkján elő tudd hozni a gondolataid új erejét, melyeket te szívesen választasz a nagyobb szeretet útjának és amelyekhez többé már nem ragaszkodsz a létezés ösvényein – olyanok, melyek alázatosak, melyek másokat megbecsülnek feláldozva önmagukat. Ezen folyamat (fejlődés) miatt a fényed csökkenhet, megfogyatkozhat, melyet a felsőbbrendű éned képes lesz újra megemelni.
Vannak saját feladatok is, amelyeket teljesíteni kell a Szereteted és Fényed kapcsán (rendszerében), és mindig fedezd fel azt, hogy a te szeretetedben létrehozza (megteremti) azt, amit akarsz. Ez sokkal könnyebb lesz az elkövetkezendő időkben, mikor is a kapcsolatod a tudatoddal sokkal teljesebb lesz és képes leszel együtt értelmezni a helyzeteket, nézeteket, a létezés újabb módjait (útjait). Ezek nem csak téged szolgálnak, de a nagyobb egységet is és csatlakoznak a lelkedben lévő szeretet ismeretéhez, önmagad tiszteletéhez és megbecsüléséhez. Te szintén Teremtőnk szeretetének egy megnyilvánulási formája vagy ugyanúgy, ahogy én is az vagyok.
Ahogy ezen az úton kéz az kézben együtt haladunk, mindig lesznek olyan helyek, ahol a szeretet erősebb, sokkal tisztábban hallhatóbb és érzékelhetőbb és lesznek olyan helyek is a szeretet ösvényén, ahol nehézségek akadnak a tisztánlátásban (ítélőképességben). A lélek belsejében, Önmagunk belsejében nincs ilyen megtévesztés. A tested és a lényed már tudja és érti azt, ami megfelelő, és mi az, ami nem. És van egy részed, mely tartalmazza a fájdalmat és megtévesztést a sejtszintű emlékezetben és a lényed szerkezetében. Ezzel a részeddel nagyon sok ideig éltél. Most itt a gyógyulás, integráció (egyesülés) ideje, és annak ideje is, hogy lehetővé tedd az énednek a magasabb szinten történő befogadását a szeretet benned lévő erejét. Minden kedvezőbb lesz, minden összehangolódik a szív ezen vállalkozásával és kalandjával.
Sose feledd, mi ugyanazon Fényből valók vagyunk: egy óriási szívközpontból származunk, ami maga a Szeretet. Így mondanám: legyél ott, ahol szeretnél és engedd a annak a szépségét Ami Vagy kifejeződni önmagában, mert ez örömöt, szeretetet, békét, nagyobb tudatosságot, nagyobb bölcsességet hoz és ezek tapasztalatokból származnak, drágáim. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy az Édenkertet újra megteremtsétek, még akkor is, ha ez még a Földön van. Valójában van néhány hely a Földön, ahol néhányan valamilyen okból ott tartózkodnak: vannak olyan helyek, ahol a egyénnek nagy ereje van és vannak köztes állapotok. Válaszd azt, aminek elemei már megvannak az ön-megerősítésedben (nem a kifizetendő számlákban, hanem) a szeretetben, melyet megkaphatsz ott, ahol szeretnél tartózkodni. A mostani választásaid magas szinten határozzák meg a fejlődésedet…

Figyelj a belső tudatosságodra, mindenre, ami Te Vagy, és találd meg ezen a síkon a lelked fényének szeretetét, mely teljes szépségében jelen van.
Köszönöm a szereteted és mindent, ami Vagy. A Földön élni ezekben az időkben valóban nagy élmény (ölelő); köszönöm a szereteted.
És ez így van.

Drága szívbéli barátaim! Mindannyian érzékeljük, hogy körülöttünk változások mennek végbe, melyek egész hirtelen is megjelenhetnek akkor, mikor nem sok dolog tűnik hosszútávúnak tágabb értelemben… így történt velem is :)
Augusztusban lépéseket tettem annak érdekében, hogy nyilvánosságra hozzam az utolsó két „Gyógyító Esték Sanadával” tervezetét, hogy mielőbb Észak Queensland-be utazthassak egy csodálatos Fénnyel való kapcsolatteremtés miatt.

Úgy érzem, hogy az útjaink az elkövetkezendő időkben egyesülni fognak… nagy változás történt abban, amire azt hittem, hogy az utazásom lesz, azonban tudom, hogy ezt egy csodálatos ajándékként kaptam, így az utazásom új utakra terelődött : ) Sananda biztosított arról, hogy a munkánk még erőteljesebben fog folytatódni így ezzel vagyok eltelve (ezzel áramlok) mivel ez egy hihetetlen áldás számomra : )
Valószínűleg szeptemberben újra Sydney-ben leszek, majd egy rövid időt Uluru-ban töltök szeptemberben a „Fény Ezüst Szárnyú Istennői”-vel (Goddesses of the Silver Wings of Light) és a Honolulu Fénytemplom-tól Kahu Fred Sterling-gel, hogy megtartsunk ott közösen egy hihetetlen szertartást, mely során elengedjük azokat az energiákat, melyek Ausztráliát és Földanyát a harmadik dimenzióban tartják. További információ megtalálható a http://www.silverwingsoflight.com honlapon; sok módon lehet részt venni a szertartáson, ahova 900 résztvevőt keresnek azért, hogy az energia-átadás valóban megtörténjen, ezért ha téged is érdekel, kérlek, tarts velünk és terjeszd ezt minél szélesebb körben :)
Kahu Szeptemberben Sydneyben tartja a Szignál Sejt Gyógymód (Signature Cell Healing) tanfolyam 1-es és 2-tes szintjét… ez egy valóban nagyszerű módja a gyógyításnak – tudod, egy rövid ideig az én listámon is szerepelt; és ez az , melyet sok éve én is használok :)
Közzéteszem – vasárnap kivételével - a „Sananda napi üzenetei”-t egy hírlevélben és kérlek, szólj, ha te is szeretnél felíratkozni… A Facebook nem működik túl jól, mert valamilyen okból sokszor nem akkor engedi elküldeni Sananda oldaláról az üzeneteket, amikor szeretném, hanem csak később… Ezeket az üzeneteket szintén közzéteszem a honlapomon, így megtalálhatod ott is, ha szeretnéd – bár néha ott is problémák vannak az elküldéssel, titokzatos történések miatt :) Ilyen az élet…
Bízom abban, hogy minden csodásan áramlik hozzád a virágzás és átalakulás ezen nagyszerű idejében, amikor is a szeretetre összpontosítunk és élvezzük a földi lét bámulatos idejét :) A következő alkalomig szeretetet és áldást küldök a szeretet minden egyes hullámán.
Fordította/Transleted by: Vénusz
Takeli MMagdalen
Channel
Signature Cell Healer
Private Sessions available
http://takeli.com
Ph +61 417 941 905 (International)
Ph 0417 941 905 (Australia)
Skype takeli7

Translator: Vénusz

24.7.12Gyógyítás kristályokkal és Feng Shui-val
OM Times Magazin, 2012. július 24.
Írta: Andrew Pacholyk MS L.Ac

A föld nekünk nyújtott ajándékai (levegő, víz, tűz, föld) mind telve vannak energiával és ezek a legjobb gyógyító és tápláló erők. A kövek és a kristályok a teremtés óta Földünk részei és nélkülözhetetlenek a Föld pulzálásához (lélegzéséhez) történő illeszkedés és az azon létező élőlények közötti kapcsolatban.
A kristályok nagyon népszerű gyógyítók a feng shui-ban, mivel természetes energiáikkal finoman megvédik, tisztítják és táplálják környezetünk energiáit.
A feng shui a kristályokat metafizikai tulajdonságaik, ásványi alkotóelemeik, színeik és formáik miatt használja. A választás attól függ, hogy milyen kristályenergiát szeretnél a környezetedben megteremteni.
A kristályok metafizikai tulajdonságai megmutatják nekünk, hogy hogyan tekintsünk azokra a dolgokra, melyek az emberi tudatosság fizikai vagy szemmel látható területei mögött rejlenek.
A kristályok ásványi alkotóelemei adják annak erejét. A földi alkotóelemek évszázadokon keresztül történő kombinálása és rétegződése adja a kristályok egyedülálló energiáját. A kvarctól a rézig és a kalciumtól a vasig az ásványok spektruma mérhetetlenül nagy és egy óriási szinergiát alkot egymással.
A kristályok színe lehetővé teszi az azokkal történő mélyebb szintű kapcsolatteremtést. A színek életünk minden oldalát gazdagítják. A színek szivárványa ösztönöz minket és befolyásolni tudja érzelmeink útjait. A feng shuiban mind az öt elemhez hozzátartozik egy-egy szín. A fához a barna és a zöld. A vízhez a kék és a fekete. A fához a bézs, a barna és a sárga. A tűzhöz a vörös és a narancs. A fémhez a fehér és a szürke. Amikor mentális vagy érzelmi területeket gyógyítunk, a kristály színe segíthet abban, hogy munkánkban a megfelelő követ válasszuk.
A kristályok alakja mutatja annak módját, ahogy a környezetünkre reagálunk. Tudat alatti szinten a formák hatással vannak ránk, ezért egy kristály alakja bámulatos hatást gyakorolhat ránk. Természetes csoportokban (halmazokban) és geódiákban vagy egységbe rendeződve, toronyszerűen vagy rendezetlen sima felületű kövekként, a kristályok alkata folytonosságot hoz életünkbe. A természetben hat kristályrendszer létezik: triklin (háromhajlású), monoklinális (egyhajlású), rombos, tetragonális (négyzetes), hexagonális (hatszögletű) és kocka alakú.
Kristályok a bejárati ajtónál
Ha a bejárati ajtóból rögtön látható a hátsó ajtó, akassz egy kristályt a bejárathoz közel, hogy lelassítsa az otthonodon egyenesen átáramló energiát. Ha a bejáraton belépve azonnal lefelé menő lépcsők vannak, akkor akassz egy kristályt a lépcsők fölé, hogy engedjék az energiát felfelé áramolni. Én szeretek kristályprizmákat vagy Swarovski kristályokat használni ilyen helyeken, mert azok sokoldalúak és szerteszét vezetik a fényenergiát a térben.
Kristályok a nappaliban
A nappaliban vagy abban a szobában, ahol a család összejön egy kristálykupac csodákat művel. A kristályhalmaz csoportenergiát teremt az azt körülvevő térben. A védelem, az együttműködés, a tisztítás, a harmónia, a barátság, az intimitás és a negatív energia megtörésének előmozdítására használjuk. A kristálycsoportok segítenek abban, hogy minden életformát energetizáljunk és megtisztítsuk azokat az erőteljes vagy terméketlen energiáktól. A nappaliba helyezett kristálycsoportok összehozzák az egyes családtagokat és megteremtik közöttük a harmonikus egységet. A családtagok – a kristálycsoporthoz hasonlóan – azonos módon kapcsolódnak egymáshoz. A kvarccsoportok a kedvenceim közé tartoznak, mert megteremtik a gondolat és szándék tisztaságát; a világossárga színű csoportok segítik a kommunikáció serkentését, a kék akva aura kvarc csoportok olyan energiát hordoznak, mely növelheti az intuíciót és kommunikációt, nyugtató hatásúak és is mentális képességeinket energetizálják.
Kristályok a munkahelyünkön
A fekete turmalin (Schorl) az egyik általam kedvelt kristály a munkahelyemen, mert ez használható legjobban az alacsony rezgések negatív hatásaival szemben és a magas rezgések elektromágneses hullámai – EMF – (elektromágneses erőtér) ellen. Megvéd a szmogtól (füstködtől), sugárzásoktól és visszaszorít minden negatív energiát (számítógépekét, telefonokét és konnektorokét).
Turmalin a kvarcban energiát ad és oldja a légkört is. Testünk belső erejének megteremtésére is használjuk. Segít eltávolítani a testben lévő kristályosodott, mind mentálisan, mind fizikailag romboló mintákat, melyek főként saját ügyeink miatt alakultak ki.
A szelenit kristályok (pálca és torony alakúak) fehér színűek, rostos kristályú gipszek, stabilizálják és segítenek a mentális összpontosításban, növekedésben, szerencsében, védelemben és a kundalini energia növelésében. A történéseket és információkat évszázadok óta őrzik, így ezek a kristályok segítenek érzelmeink szabályozásában és megnyugtatásában főként a munkával kapcsolatos területen.
Helyezz egy tiszta kvarckristályhalmazt közel a számítógépedhez az energiák kiegyenlítése miatt és azért, hogy megvédd magad az erős elektromágneses erőtértől (EMF).
A citrin használata különösen alkalmas a munkahelyen, mert segít a problémamegoldásban, növeli az emlékezőképességet, az akaraterőt, az optimizmust, a magabiztosságot és az önfegyelmet, csökkenti a szorongást, a félelmet és a depressziót. Hozzájárul kreatív energiáid kihasználásához és egységesítéséhez, segít az események elemzésében, belső nyugalmunk és biztonságunk fejlesztésében, csökkenti érzékenységünket és növeli nyitottságunkat az építő kritikával kapcsolatban. Ez a kő óriási segítséget nyújt abban, hogy elérjük céljainkat. A citrin a jólét köve. Megtanítja, hogyan érjük el a gazdagságot és a bőséget nem csak anyagilag (pénzügyileg), hanem életünk minden területén.
Kristályok a fürdőszobádban
A víz a fürdőszoba egy meghatározó eleme – egy nagy Yin energia. Lyukas csövek, nyitott csatornák és WC ülőkék gyorsan áramló, óriási energiákat magával vivő Csi energiát eredményezhetnek.
Javítsd meg a lyukas csöveket, a WC ülőkét tartsd lecsukva és a zuhanyfüggönyöket behúzva.

Használj sokoldalú kristályt vagy kristálycsoportokat, hogy szétszórják és lelassítsák a Csi-t. Figyelj arra, hogy több Yang színhez tartozó – mint például a fekete, vörös, narancs vagy sárga – kristályt használj egy edénybe téve.
Ha a hálószobából vagy a konyhából nyílik egy fürdőszobaajtó, akkor akassz egy sokoldalú kristálygömböt a két egymással szemben lévő ajtó közé.
Kristályok a hálószobában
Csodás dolog a hálószobában kristályokat használni. Az én két kedvencem a rózzsakvarc és a jáde. A hálószobádhoz kapcsolódó területeken vagy az ágyad közelében ne tarts két rózsakvarcnál többet. A rózsakvarcnak szerető, gyógyító energiája van és ez a szívhez csatlakozik. Visszafordítja az erős érzelmeket és a szerelem áramlását, mivel a szívet megnyitó tulajdonságai miatt nagyobb önszeretetre buzdít, és nagyobb szeretetre ösztönöz egy intim kapcsolatban is.
Az ősi kínai kultúra a jáde követ évszázadokon keresztül tiszteletben tartotta. A jádét bőséges egészséget eredményező és hosszú életű kőnek tartják. Hagyományosan a jáde az emberiség öt erényét szimbolizálja, melyek a következők: bölcsesség, igazságosság, részvét, szerénység és bátorság. Ezért ezt az érzelmek kiegyenlítése, állóképesség, szeretet, hűség, alázatosság, nagylelkűség, béke, harmónia, bátorság, bőség, igazságosság és áldás megteremtésére használjuk.
Teljesen mindegy, mit választasz, az ösztönöd és intuíciód vezetnek téged.
Több információt találsz a http://www.peacefulmind.com/fe ng_shui.htm

oldalon Andrew Pacholyk MS L.Ac-ról és az elmét, testet, lelket gyógyító terápiákról.
Fordította/Transleted by: Vénusz
Forrás: http://omtimes.com/2012/07/crystal-cures-and-remedies-with-feng-shui/3/

Translator: Vénusz

Thursday, July 19, 2012

8.7.12A Vénusz Sugár Tanácsa
Belső útmutatás keresése
2012. július 08.


Nincs megbízhatóbb útmutatás, mint a belülről érkező. Ez az a hang, mely a szívetekből beszél hozzátok. Ez a hirtelen figyelmeztetés, melyet veszély idején kaptok, egy belső tudás arról, hova kell mennetek, és hogyan kell eljutnotok oda, vagy egy váratlan válasz egy szűnni nem akaró kérdésre. Ez mindez, és ennél még sokkal több. Idővel ezt a finom útmutatást Angyali közbenjárásként, vagy segítségetekre érkező szerető Útmutatóként ismeritek meg, és igen, elég pontosak voltatok azt feltételezve, hogy csakugyan a mi hangunk volt, amit hallottatok. Fontolóra vettétek már viszont valaha is, hogy ez a bölcsesség nem csupán rajtatok kívüli forrásból ered, hanem valahonnan sokkal közelebbről? Lehetséges, hogy ez olyan tudás, mely mindvégig veletek volt, azonban elrejtve tartották előletek az alacsonyabb rezgések és a harmadik dimenzió korlátai?

Üdvözöljétek az elképzelést, hogy korlátok nélküliek vagytok, és bölcsebbek bárminél, amit csak el tudnátok képzelni. Hogy ti vagytok saját magasabb rendű [felsőbb] énetek. A magasabb rendű énetek nem valami magasztos, azon a valakin kívül és attól távol létező elkülönült egyéniség, kik pontosan ebben a pillanatban vagytok, akik élnek és egészek, és az emberi test ruhájának határain belül növekednek. Nem egy jobb, boldogabb létező, aki gondtalan életet él szerte a galaxisban, míg ti harcoltok a Föld sűrűbb síkjain. Egyáltalán nem. A felsőbb énetek a létezésetek része, mely arra az időre vár, mikor képesek lesztek egyként egyesülni vele. Csakugyan tudatos és időtlen, és tapasztal mindent, amit valaha tettetek. Az emlékezetvesztő [amnéziás] lepel mögött van az, ahol meg fogjátok találni, és egyre inkább egységesül [integrálódik] az emberi tudatotokba minden egyes elmúló nappal.

Ezt az egységbe rendezést [integrációt] a csatornáitok szélesebb megnyílásában és az újonnan felfedezett könnyűségben látjátok, melyekkel meditatív állapotban szereztek enyhülést. Ti hívtok minket, és mi azonnal ott vagyunk. Látomásaitok világosabbak, üzeneteitek tisztábbak, és sebesen, egyre jobban és jobban tisztán tudomással bírókká váltok. Gondolkodjatok rajta – nem egyszerűen csupán tudjátok a dolgokat, hanem fogalmatok sincs, hogyan tudtátok meg, vagy honnan jöttek? Az egyszer már zűrzavarosnak és képességeiteken túlmutatónak ítélt fogalmakat most könnyen felfogjátok. Ösztönös megértésetek van az Egyetemes fogalmakról és arról, miért vagytok itt, és honnan jöttetek. Senki másnak nem kell megmondania számotokra – mélyen belül, egyszerűen tudjátok. Úgy érzitek, mindig is tudtátok. Értsétek meg teljes bizonyossággal, hogy ez a tudás a saját hazatérő magasabb rendű énetek hangja. Mostantól a kihívás nem az információ vétele lesz, hanem abban megbízni.

Igen, természetesen még mindig itt vagyunk, lelkesek és készek vagyunk segíteni nektek. Hőn szeretünk titeket. Nincs semmi, ami jobban felmelegíti a szeretett Tanácsadóitok szívét, mint társalogni veletek, és segíteni benneteket a felemelkedés felé vezető ösvényeteken tett utazásotokban. A legmélyebb vágyunk szolgálatot tenni. Mindemellett, elérkezett az idő számunkra, hogy egy kicsit lazítsunk a gyeplőn és engedjük, hogy kipróbáljátok szárnyaitokat. Soha ne kételkedjetek egy pillanatig se, hogy nem leszünk itt, és nem kapunk el, ha megbotlanátok. Mi azonban tudjuk, hogy nem fogtok [megbotlani].

Számítsatok ennek az értékes ajándéknak a felfedezésére, mely akkor adatott nektek, amikor úgy éreztük, a legnagyobb szükségetek lesz rá. Keresnetek kell, mielőtt képesek lennétek találni, tehát mélyedjetek magatokba és találjátok meg önmagatok. Azt tanácsoljuk, kerítsetek időt gyakran a meditációra, és ha a csendes típus nem nektek való, tegyetek így lágy zene hangjaira. A finom tónusok és rezgések gyorsabban a csend és nyugalom területére röpítenek majd, és a legelőnyösebbek az elmétek céltalan ábrándozásával való előretörésének megelőzésében. Míg otthon vagytok, próbáljátok meg kikapcsolni a televíziót, és részesülni a csendből. Csöndes helyen a felsőbb énetek hangjai világosan hallhatók egyenesen a ti saját tudatotokból érkezve, és ámulatba fogtok esni az előttetek megvalósuló [materializálódó] kinyilatkoztatásoktól. Végül, erősen ajánljuk, hogy olvassatok, és tegyétek ezt gyakran. Az olvasás mókával teli és izgalmas szünidő az érzékeknek. Külső ingerekre való támaszkodás nélkül, a könyvbe meríteni önmagatokat, a képzeletetek gyakorlását igényli. Létre kell hoznotok a karakterek és a díszlet megjelenését, és előre kell tekintenetek eltűnődve azon, mi történik legközelebb. Annak ellenére, hogy a szavak és a cselekmény más ember alkotása, az általatok adott egyedi ábrázolás mind a sajátotok. Mi ezt találjuk a legélvezetesebb útnak a vizualizációs készségeitek élesítésére.

Legyetek békében, Kedves Barátaink, és törekedjetek magatokat hibátlan ékköveknek tudni az Isteni koronán. Mi vagyunk a Vénusz Sugár Tanácsa, és Egységben érkezünk hozzátok.


Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.
http://theangeldiaries.org

Copyright © 2012 Bella Capozzi. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: TL


Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Translator: TL

Saturday, July 7, 2012

“VALÓDI VIZUALIZÁCIÓ és MANIFESZTÁCIÓ”

  
felemelkedett mesterek útja a valódi vizualizációhoz, és manifesztációhoz

Leleplezett Misztériumok Szeretett Szent Germainünktől

“TRUE VISUALIZATION and MANIFESTATION” ‘Unveiled Mysteries’ – page 101 – 109 By our Beloved Saint Germain

A valódi vizualizáció egy isteni tulajdonság, és a Látás Hatalmának működése az emberi elmében. Amikor valaki tudatosan megjelenít a tudatában egy vágyat, kívánságai teljesülnek, ekkor az egyik legerősebb eszközt használja, azért, hogy ezt látható, és kézzelfogható tapasztalattá tegye. Sokak elméjében nagy zűrzavar, és bizonytalanság van arra vonatkozóan, ami valójában történik, amikor valaki vizualizál (elképzel) vagy mentális (gondolati) képeket gyárt valamiről, amire vágyik. Semmi forma nem jött létre sehol az univerzumban, hacsak valaki tudatosan nem alkot képet arról a formáról gondolataiban; minden gondolat egy ötlet képét hordozza magában. Még egy absztrakt gondolatnak is van egyfajta képe, vagy legalább egy kép, ami valakinek a szellemi fogalma (elképzelése) arról.

Mutatok egy gyakorlatot, mely által fejleszteni, tudatosan kontrollálni, és irányítani tudjátok vizualizációs tevékenységeiteket a pontos megvalósítás érdekében. Több lépésből álló a folyamat, melyet minden tanítvány bárhol, és bármikor használhat. A gyakorlat látható, és kézzelfogható eredményeket hoz, ha igazán (jól) alkalmazzák.

Az első lépés, hogy kitűzz megvalósításra egy pontos tervet, vagy vágyat. Ennek során figyelj arra, hogy ez konstruktív, tisztességes legyen, és megérje a ráfordított időt, illetve erőfeszítést. Ügyelj arra, hogy megvizsgáld a motivációdat, mellyel kifejezésre juttatod eme teremtésedet. Őszintének kell lennie mindkét irányban, önmagad felé, és a világ többi része felé, nem csupán egy szeszély követése miatt, vagy fizikai érzékek vágyainak kielégítése miatt. Emlékezz, hogy hatalmas különbség van gyakorlat (használat), vágy, és kedv között. A gyakorlat: eleget tenni a Szolgálat Nagy Egyetemes Törvényének. A vágy az isteni szétterjedő tevékenység, melyen keresztül a manifesztáció [megjelenítés] állandóan fennáll. A kedv azonban az érző természet folyamatos kielégítésén alapuló szokás, és az élet külső tevékenységéből fakadó sugallat által koncentrált, és alkalmazott energia.

Legyél teljesen biztos abban, hogy ne legyen semmilyen hátsó (rejtett) szándék abban, amely másnak a kárára okozna neked örömet. Egy igazi diák – és csak az ilyennek válik javára ez a fajta tréning – saját kezébe veszi a gyeplőt, és elhatározza, hogy fegyelmezi, és tudatosan kontrollálja emberi énjét. Eldönti, hogy mit szabad, és mit nem szabad világában, és a belső megjelenítés folyamatán keresztül az elme megtervezi, és manifesztálja a világosan meghatározott élet tervet.

A második lépés, hogy fejtsd ki a tervedet szavakban annyira tömören, és egyértelműen, amennyire az csak lehetséges. Írd le! Így rögzíted vágyaidat a külső, látható, kézzelfogható világban.

A harmadik lépés az, hogy csukd be szemedet, és lásd a vágyad vagy terved gondolati (mentális) képét a tudatodban megvalósultnak, tökéletes állapotban lévőnek, és működőnek.

Vizsgáljuk meg azt a tényt, hogy a képességed, amivel megalkotsz, és látsz egy képet a tudatodon belül, az a benned működő látás isteni tulajdonsága. A látás működtetése, és a teremtő erő Isteni Éned tulajdonságai, melyet mindenkor ismersz, és érzel magadban. Az Isteni Élet és Erő működik a tudatodon belül, hogy kihozza külső világodba a képeket, melyeket magadban látsz, és érzel.

„Emlékeztesd az elmét, hogy a megjelenítéshez való képesség egy isteni tulajdonság – a látás képessége. Az erő, hogy érezz, tapasztalj, és összetársíts a tökéletesített képpel, mindez isteni erő. A világban a még forma nélküli anyag – melyet majd a megjelenítésedhez, tervedhez használsz – a tiszta Isteni anyag [lényeg, szubsztancia]. Ekkor fel kell ismerned, hogy Isten minden építő formának, és cselekvésnek a Cselekvője, a Cselekvése, és a Tette, melyet valaha kiküldött a Manifesztáció (Anyaggá válás) Világába. Ha tehát minden építő folyamatot használsz, lehetetlen, hogy a terved ne jelenjen meg látható világodban.

Olvasd el újból vágyadat, és tervedet olyan sokszor naponta, amennyiszer csak lehetséges, és mindig épp mielőtt újra próbálkozol (a megvalósítással), mert elalvás során azonnal a képek elmében történő mérlegelése után, egy teljes benyomás marad az emberi tudatban órákon keresztül érintetlenül. Lehetővé téve, hogy ez mélyen berögzüljön a külső cselekvésekben (ennek a külső cselekvésekben való mély berögzülését), és lehetővé téve a létrejött és felhalmozott erőnek, hogy ezt külső élettapasztalatokká alakítsa. Ilyen módon bármilyen vágyat vagy képet bevihetsz a tudatodba, amint az belép a Nagy Csendbe az alvás során. Ott az feltöltődik a Nagyszerű Isteni Erővel, és Cselekvéssel, mely állandó a Nagy Csend szívében.

Semmilyen körülmények között sem vitasd senkivel meg a vágyadat vagy a tényt, hogy bármit vizualizálsz. Ez elengedhetetlen. Ne beszélj magadnak róla sem hangosan, sem suttogva; fel kellene ismerned, hogy minél nagyobb a tárolt energia, melyet létrehozott a vizualizációd, elmélkedésed, valamint az érzés, hogy a képed valóságos, annál gyorsabban fog külső tapasztalatoddá válni.

Vágyak, ambíciók, vagy ideák ezrei manifesztálódhattak volna az egyének külső megtapasztalásaivá, ha nem beszélték volna meg ezeket a barátaikkal vagy ismerőseikkel. Mikor úgy döntesz, hogy egyértelműen létrehozol egy tapasztalatot a tudatosan irányított vizualizáción keresztül, akkor a Törvénnyé – Istenné – Az Egyetlen Törvénnyé válsz, aminek nincsen ellentéte. Meg kell hoznod a saját döntésedet, és visszavonulni a saját elhatározásodba minden Erőddel. Ez azt jelenti, hogy vegyél fel egy megingathatatlan, határozott álláspontot. Ehhez tudd, és érezd, hogy ez az, ahogy Isten vágyakozik, érez, tud, manifesztál és kontrollál mindent, beleértve ezt is. Ez az Egyetlen Törvénye – Istené – és csakis Istené. Amíg ezt teljesen meg nem érted, addig nem tudod, és soha nem fogod megkapni a manifesztációdat; attól a pillanattól, hogy az emberi elem (tényező) belép, kiveszed ezt az Isten kezéből, és természetesen nem fog kinyilvánítódni (megvalósulni), mert az idő, a tér, a hely, és ezeregy más képzeletbeli körülmény – melyeket Isten nem ismer – emberi sajátosságai által semlegesítődik.

Senki sem ismerheti Istent, amíg erőt alkalmaz Istennel szemben; mert bármikor tudomásul veszi, hogy két erő munkálkodhat, akkor ebből fakadóan minőségi semlegesítést végez. Mikor semlegesítesz, nincsen egyértelmű minőség mindkét irányban. Nincs semmid, vagy semmi a manifesztációdban. Mikor felismered Istent – Az Egyet – nyomban csakis a Tökéletesség lesz jelen a manifesztációidban, mivel nincs semmi, ami szembeállna vele, vagy semlegesítené azt. Nincs időelem. Így tehát sikerül neked, mert nincsen semmi, ami szemben állna Isten szándékával.

A körülmények soha sem javulnak senki számára, míg Tökéletességet kíván, és amíg nem ismeri fel az erőt, mely Istennel szemben áll, vagy amíg van valami benne vagy rajta kívül, amely megakadályozhatja az Isteni Tökéletesség megnyilvánulását. A körülmény rendkívüli felismerése, hogy ami kevesebb, mint az Isten Teljessége, az a tökéletlenség tudatos választása, és ez a választás az ember bukása. Ez tudatos, és szándékos, mert minden pillanatban szabad abban, hogy gondoljon bármit, ő választja azt, hogy mire gondol. Egyébként nem kerül több energiába egy Tökéletes gondolatot vagy képet létrehozni, mint egy tökéletlent.

Te vagy a helyi Teremtő, hogy tervezz, és alkoss Tökéletességet világodban, és helyeden az Univerzumon belül. Ha a tökéletességet, és a hatalmat kifejezésre kell juttatni, csupán az Egyetlen Törvényét kell ismernetek, és tudomásul vennetek. Az Egyetlen az, aki létezik, és kontrollál mindenütt az Univerzumban. Te vagy az Élet Ön-tudatossága, a Szeretet, és a Fény Nagyszerű Lángjának az Egyetlen Hatalmasság “Én vagyok Jelenléte”. Te egyedül vagy az, aki Választasz, és Döntesz, azokról a minőségekről, és formákról, melyekbe bele kívánod tölteni Életedet; mivel te vagy az egyetlen energiaforrása világodnak, mindennek, amit az tartalmaz. Amikor így gondolkodsz, vagy érzel, Életenergiád egy része távozik, hogy fenntartsa alkotásodat.

Ekkor űzd ki az elmédből a megvalósulás minden kétségét, és félelmét, abból, amit megjelenítesz. Ha bármi ilyen gondolat vagy érzés – mely tulajdonképpen csak emberi kisugárzás, mely nem tartalmaz tökéletességet – furakszik a tudatodba, azonnal cseréld le őket a saját Magad, és a saját Világod teljes elismerésével, mint az Isten – Az Egyetlen (Az „Én Vagyok”) Élete. Továbbá légy teljesen érdektelen ezzel kapcsolatosan, kivéve az alatt, amíg vizualizálsz. Ne fordíts időt az elmédben az eredményre, kivéve, hogy tudod, hogy csak az Én van most – csupán az adott pillanat. Tartsd meg a fegyelmet, használd, és manifesztálhatsz működés közben (akcióban) ellenállhatatlan erőt, mely nem tud elbukni, és sohasem bukott el.

Mindig emlékezz, hogy Isteni megjelenítő (teremtő) vagy. Isteni Intelligencia vagy, mely vezérel. Isteni Erő vagy, mely ösztönöz. Ez az Isteni – a Te szubsztanciád [lényeged] – cselekszik. Amint rájössz erre, és gyakran elmélkedsz ennek teljességén, az Univerzumban minden rohanni fog, hogy teljesítse Vágyadat, Parancsodat, és a Képedet; mivel minden energiának önmagában megvan a Tökéletességet magába rejtő minősége, és siet, hogy szolgálja teremtőjét. A Tökéletesség az egyetlen eleve elrendeltetés, mely létezik.

Amint a vágyad, vagy képed alkotó jellegű, Isten vagy, aki látja Saját Tervét. Amikor Isten lát, ez egy visszavonhatatlan szándék, vagy parancs, hogy megjelenjen most! A Föld, és a Világok rendszerének teremtésekor, Isten azt mondta: “Legyen Világosság!” és a Világosság megjelent. Nem tartott hosszú korszakokon át a Fény megalkotása. UGYANAZ AZ ISTENI HATALOM VAN BENNED IS MOST; és mikor látsz, vagy beszélsz, akkor az az Ő látásának és beszédének a sajátossága, mely munkálkodik benned, és rajtad keresztül.

Ha rájössz ennek igazi jelentésére, az Ő Teljes Ereje, és Tudása Hatalma vezet téged: mivel te vagy az Ő Életének Tudatossága az Életeden keresztül, mely irányíthat, megjeleníthet, vagy vágyakozhat egy alkotó, és tökéletes Tervre. Minden alkotó terv az Ő Terve. Evégből tudod, hogy Isten cselekszik – vezérel: ‘Legyen ez a kívánság, vagy terv megvalósítva most,’ és megtörténik.”

SZENT GERMAIN

Forrás: http://english.despertando.me/2012/06/22/ascended-masters-20120621-the-ascended-masters-way-to-true-visualization-and-manifestation/

the Ascended Masters Way to true visualization and manifestation ’True Visualization and Manifestation’ 'Unveiled Mysteries' - page 101 – 109

Translated by / Fordította: Elinor

Fényvilág Press http://fenyvilag.blogspot.com/
Translator: Elinor